Ervaring met NannyCare - Babyforum

Sanne - schreef op 25-09 om 21:41
Op de site van mijn verzekeringsmaatschappij zag ik dat de NannyCare volledig vergoed wordt. Alleen vraag ik me af of het wat is en of er mensen ervaring mee hebben. Ik had er nl nog nooit van gehoord.
Graag hoor ik jullie reacties!
14 antwoorden en 45654260x bekeken
Annabel (Gast) - schreef op 25-09 om 22:01
Wij hebben er ook 1 via de verzekering. Het is echt helemaal geweldig, je ligt veel rustiger totdat je beeb groot genoeg is om in het bed te gaan kruipen.
Lexie - schreef op 25-09 om 22:08
Hier ook een via de verzekering, echt een heel fijn matje. Onze jongste is een buikslaper vanaf de geboorte en het was erg prettig om dat matje eronder te hebben liggen. We zijn nu wel gestopt met het matje omdat hij te bewegelijk in bed is (staan, rondkruipen) en dan gaat het matje te pas en te onpas af.Als je 'm vergoedt krijgt van de verzekering zou ik 'm zeker aanvragen!
Olivia-Anna - schreef op 26-09 om 01:45
Hey Lexie,
Ik wilde je nog even bedanken voor die tip!!!
Ik heb er 1 gekocht (Tweedehands voor maar 20eu en echt zo goed als nieuw!!)
Ben er echt vreselijk blij mee.
Degene waar ik em van kocht nam hem zelf om gerust te kunnnen slapen, wat ze voorheen niet durfde uit angst dat er iets mis zou gaan.
Maar je hebt het over een matje?
Dat van mij is echt een dun ijzeren plaatje.
Lexie - schreef op 26-09 om 11:51
Hoi Olivia-Anna,

Het is inderdaad meer een soort van plaat/rechthoekig bord met een snoer eraan. Niet een flexibel matje nee
kimjoy - schreef op 26-09 om 08:56
Ik heb het even uitgezocht en bij het zilverenkruis kan je hem aanvragen als je kindje geboren is en je minimaal 2 sterren aanvullend verzekerd bent! En moet aangeven waarom je hem nodig hebt!
kimjoy - schreef op 26-09 om 11:04
normaal over de 100 euro maar als je kindje geboren is en je doet een aanvraag omdat je kindje een buikslaper is dan krijg je hem vergoed
Sanne - schreef op 26-09 om 11:51
Bedankt voor de reacties! Ik ben inderdaad bij Zilveren kruis verzekerd. Maar kan ik hem dan pas aanvragen als het kindje er is en doorgeven dat het een buikslaper is? Maar ben het ermee eens dat ze hem standaard moeten geven!
kimjoy - schreef op 26-09 om 12:20
Ja idd Sanne wat jij zegt klopt idd! Ze zouden hem wat mij betreft in het kraampakket moeten stoppen
Olivia-Anna - schreef op 27-09 om 12:57
Ja ik heb toch zo iets van: Hoe weet je dat je kleintje een buikslaper is??
Zie je toch pas als het slaapt (en je risico neemt) het zal maar 1 van de eerste nachten gebeuren!!
En ze hoeven niet eens een buikslaper te zijn hoor..
Lexie - schreef op 04-10 om 07:29
@ Olivia Anna;
Onze oudste sliep niet door totdat hij zelf om kon draaien en ik 'm 's ochtends op z'n buik vond na een nacht doorslapen (ik schrok me in eerste instantie dood omdat ik dacht dat ie gestikt was!) en onze jongste sliep ook niet lekker totdat we'm op z'n buik legde en toen ging het al veel beter. Hij sliep al op z'n buik toen hij naast ons in z'n wiegje lag.
*Mandy - schreef op 03-10 om 22:38
Ik had er ook nog nooit van gehoord eigenlijk
Lijkt me wel erg handig slaap je wel een stuk rustiger denk ik.
Ga ook maar eens even rond kijken
Chelsea - schreef op 27-08 om 13:05
Wij hebben het bij ons wiegje via marktplaats gekocht dus bij toeval. Maar ideaal. Ik hoef niet op de ademhaling te letten of nerveus te worden als hij al een tijdje stil ligt. Helemaal top. Alleen in het begin vergaten we 'm vaak uit te zetten, vooral 's nachts als we half slaperig ons kindje eruit tilde. Dan waren we al helemaal in de babykamer en dan gingen ineens alle toeters en bellen af hihi. Maar dan doet het het tenminste. We hebben ook een aero deck voor een goede ademhaling bij eventueel omrollen straks.
Marieanne (Gast) - schreef op 17-02 om 15:16
Dag,
Ik ben zeer positief en geruststellend door dit matje geworden.
Mijn eerste dochter trof ik blauw in bed aan, week in ziekenhuis gelegen en half jaar na controle. Had wiegendood geweest zonder ingrijpen. Mijn man vond het nanny matje want mij er heeft geholpen om weer gerust te kunnen slapen. 
Ik gebruik hem nu ook al weer een jaar bij mijn tweede dochter en heb erg veilig gevoel hierbij.
Ik zie ook reacties van mijn kind rolt eraf! Maar waarschijnlijk is het kind dan al iets ouder en kan het zelf al goed alarmeren als iets niet goed gaat. Tgaat echt om de babys eerste maanden.. 
Ik ben er echt heel blij mee, wij wisten helaas niet dat we hem verzekerd kregen dus zelf betaald! 
Groeten marieanne

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaring met NannyCare' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan