?Babysignalen? (Kjille Soeting)

Het boek babysignalen is niet geschreven om de ontwikkeling van de baby uit te leggen maar om handgrepen te geven om de ontwikkeling van de baby te motiveren en te stimuleren.

?Babysignalen? (Kjille Soeting) Er worden veel ideeen voor spelletjes, liedjes en educatief speelgoed gegeven maar het nadeel aan dit boek vind ik dat er te veel vanuit de ouder wordt gesproken. Ook wordt elk spelletje, liedje etc. geïllustreerd met een persoonlijke ervaring van verschillende ouders wat het boek (naar mijn smaak) een amateuristisch tintje geeft. Het voelt alsof je op een online forum berichten aan het lezen bent die niet allemaal even interessant zijn. Het spreekt niet echt aan om het boek door te lezen en door het gebrek aan foto?s of andere kleurrijke beelden nodigt het ook niet echt uit om door te bladeren.

Al met al is het een boek waarvan de insteek leuk bedacht is maar waar door de uitwerking dit jammer genoeg niet helemaal tot zijn recht komt.

 

Reacties op 'Babysignalen (Kjille Soeting)'

Reacties

Jouw naam:

Lees meer ... !

Babysignalen (Kjille Soeting)

Het boek babysignalen is niet geschreven om de ontwikkeling van de baby uit te leggen maar om handgrepen te geven om de ontwikkeling van de baby te motiveren en te stimuleren.

Je baby natuurlijk, puur en eerlijk grootbrengen (Claire Gillman)

?Je baby natuurlijk, puur en eerlijk grootbrengen? is een uitgebreid boek met 101 tips over hoe je je kind zo puur en eerlijk mogelijk op kunt laten groeien.

De Kleine vegetarier (Antoinette Hertsenberg, Marion Pluimes)

De kleine vegetarier is een terechte opvolger van de boeken ?de dunne vegetarier? en ?de dikke vegetarier?. In ?de kleine vegetarier? hebben de schrijfster geprobeerd om zoveel mogelijk tips, adviezen en recepten te geven voor kinderen van alle leeftijd

Supernanny: eerste hulp bij opvoeden (Jo Frost)

Supernanny: Eerste hulp bij opvoeden door Jo Frost is het boek van de bekende engelse supernanny Jo Frost.

Praktisch handboek babymassage (Rahel Rehm-Scheppe, Sabine Grabosch)

Het ?Praktisch handboek babymassage? is zoals de titel al zegt een uiterst praktisch en veelzijdig boek om zelf aan de slag te gaan met de mooiste vorm van massage; babymassage.

 


 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan