Praktisch handboek babymassage? (Rahel Rehm-Scheppe, Sabine Grabosch)

Het ?Praktisch handboek babymassage? is zoals de titel al zegt een uiterst praktisch en veelzijdig boek om zelf aan de slag te gaan met de mooiste vorm van massage; babymassage.

Praktisch handboek babymassage? (Rahel Rehm-Scheppe, Sabine Grabosch) Het is een laagdrempelig boekje met duidelijke teksten en foto?s waardoor het heel gemakkelijk wordt gemaakt om aan de slag te gaan met je baby.

Het boek geeft stap-voor-stap uitleg over hoe je de massage goed kan beginnen (omgeving, soorten olieen, juiste tijdstip etc), welke massagetechnieken er zijn en ook recepten om zelf massage oliën te mixen en liedjes om de massages te begeleiden.

Door al deze facetten is het boek geschikt voor zowel de ouder die wil starten met babymassage als voor de ouder die al ervaring heeft met babymassage maar zijn kennis en technieken uit wil breiden.

 

Reacties op 'Praktisch handboek babymassage (Rahel Rehm-Scheppe, Sabine Grabosch)'

Reacties

Jouw naam:

Lees meer ... !

Praktisch handboek babymassage (Rahel Rehm-Scheppe, Sabine Grabosch)

Het ?Praktisch handboek babymassage? is zoals de titel al zegt een uiterst praktisch en veelzijdig boek om zelf aan de slag te gaan met de mooiste vorm van massage; babymassage.

Baby (Desmond Morris)

Het boek ?Baby? van Desmond Morris gaat over het leerproces en de lichamelijke, emotionele en sociale ontwikkeling van de baby in de eerste twee levensjaren, met terugblikken naar het leven in de baarmoeder.

De Kleine vegetarier (Antoinette Hertsenberg, Marion Pluimes)

De kleine vegetarier is een terechte opvolger van de boeken ?de dunne vegetarier? en ?de dikke vegetarier?. In ?de kleine vegetarier? hebben de schrijfster geprobeerd om zoveel mogelijk tips, adviezen en recepten te geven voor kinderen van alle leeftijd

Babysignalen (Kjille Soeting)

Het boek babysignalen is niet geschreven om de ontwikkeling van de baby uit te leggen maar om handgrepen te geven om de ontwikkeling van de baby te motiveren en te stimuleren.

Je baby natuurlijk, puur en eerlijk grootbrengen (Claire Gillman)

?Je baby natuurlijk, puur en eerlijk grootbrengen? is een uitgebreid boek met 101 tips over hoe je je kind zo puur en eerlijk mogelijk op kunt laten groeien.

Supernanny: eerste hulp bij opvoeden (Jo Frost)

Supernanny: Eerste hulp bij opvoeden door Jo Frost is het boek van de bekende engelse supernanny Jo Frost.

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan