wat moet ik doen

 Hoii 
Ik ben 15 en zwanger ( heb test gedaan  ).
Wat moet ik  nu doen??  
Durf  niet tegen me moeder te zegge, want dan moet ik het weg hallen en dat wil niet
en aan me vriend durf ik ht ook nie te zeggen
Maar wil het wel graag houden 
Wat moet ik doen ??


Gesteld door 15 jaar op donderdag 26 oktober 2017
924 x bekeken

dinsdag 31 oktober 2017

Hartje (+1 )

Oei dat is jammer dat je moeder 't dan wil weg laten halen, juist op deze leeftijd heb je haar steun zo nodig! Is er iemand anders in je omgeving waar je naartoe kunt gaan? Oma ofzo? Neem anders ook contact op met er is hulp, siriz of vbok. Deze instellingen proberen dan met je naar een oplossing te zoeken en regelen ook dingen als spulletjes enzo. 
Maar hé, gefeliciteerd! Beetje te vroeg maar er groeit een enorm wonder in je wat jou later mama wil gaan noemen! Probeer er ondanks alle zorgen van te genieten, ik ken in mijn omgeving ook zon jonge moeder en ze doet het goed! Ze is nu bezig met een opleiding en ze heeft een pracht van een dochter, als dat geen goede motivatie is weet ik 't niet meer. 
Tenslotte, je hebt je keus gemaakt, je wilt het houden. Probeer geen dingen te doen waarvan je weet dat je spijt krijgt, gedwongen door je omgeving.. 
Groetjes! 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan