Hcg hoger geworden

Goedemorgen,
Ik heb een vraagje:
Ik heb op 20 oktober een miskraam gehad. Ik loop in het ZH omdat wij niet makkelijk zwanger kunnen worden. Op 24 oktober heb ik een echo gehad en de dokter gaf aan dat er inderdaad geen vruchtje meer was maar dat alles er verder "schoon" uit zag. In de ochtend van 24 oktober heb ik zelf nog een test gedaan om te checken hoe het stond met de HCG waarde en de test gaf een heel licht 2e streepje. 
Op 31 oktober tm 12 november heb ik heel licht bloedverlies gehad, eigenlijk alleen bij het afvegen. Ik heb op 11 november voor de zekerheid nogmaals een echo gehad en ze konden niks raars ontdekken.
Nu heb ik gister een test gedaan omdat ik me al een week niet zo lekker voel en heeft deze 2 hele duidelijke strepen..
Kan ik nu zwanger zijn? 
Groetjes, 
Jessica 


Gesteld door Jessi-kaatje op vrijdag 24 november 2017
2179 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan