Help! Bloedverlies In 5e week van zwangerschap

Hallo,  ik ben er deze week achtergekomen dat ik zwanger ben,  5,5 week ongeveer nu.
Nu heb ik normaliter altijd wel wat last van tussentijdse bloedingen of een kleine bloeding kort na sex, maar sinds ik gisteren naar toilet ging heb ik ineens licht maar rood bloedverlies uit de vagina.
Ik ben nu bang dat er iets niet goed is,ik ben 39 en dit is mijn eerste zwangerschap. 
Wordt er zo onzeker van!  Waar moet ik op letten en wat kan ik doen??


Gesteld door mom2be op donderdag 30 november 2017
3036 x bekeken

maandag 4 december 2017

Brennieama (+0 )

Dit kan niemand op afstand voor je beandwoorden. Het is mogelijk om wat te bloeden na de sex tijdens een zwangerschap. Echter kan het ook minder positief zijn. Het enige wat je kan doen in de verloskundige bellen. Wellicht kun je vervroegt een vitaliteits echo laten maken om je zorg weg te nemen. 

donderdag 11 januari 2018

Momof2 (+0 )

Heel bekend verhaal! Ik begon ook ineens te bloeden bij 5 weken en 3 dagen. Dit heeft 4 dagen aangehouden alleen is bij mij helaas in een MK geeindig ik wil je niet ongerust maken maar voor je eigen gerustheid zou ik toch even contact opnemen met de verloskundige. Het kunnen namelijk meerdere dingen zijn waardoor je bloedverlies heb zo vroeg in de zwangerschap. Hopelijk heb je snel antwoord en hoop echt van harte voor je dat alles gewoon goed is. 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan