Iemand die de innesteling gevoeld heeft??????

Normaalgesproken voel ik 1 dag voor mijn ovulatie een soort 'stekende' krampjes aan de linker of rechterkant van mn eileiders. Deze maand heb ik hier niks van gevoeld en uiteindelijk heb ik het opgegeven met de ovulatietesten. Dus ik weet niet wat mijn cyclus is voor deze maand.

Nu heb ik vrijdag  bij het afvegen,(sorry voor het detail), een heeeel klein beetje bloed verloren.
Eerst begon het met roze afscheiding. De 2de dag was het helderrood afscheiding en de 3e dag in de avond was het afgelopen.

Dus in totaal 3 dagen een kleine bloeding gehad, wat alleen bij het afvegen te zien was. 
Het bloedverlies ging ook gepaard met hele lichte krampjes aan 1 kant van mijn onderbuikt.

Ik vraag me af of dit door een innesteling kan komen. Ik heb getest maar geen lijn te bekennen. Het is er waarschijnlijk ook nog te vroeg voor.


Gesteld door ltje op woensdag 23 mei 2018
2838 x bekeken

dinsdag 29 mei 2018

Orchidea (+0 )

Ik heb mijn innesteling ook gevoeld en ik heb ook een paar dg licht bloedverlies gehad. Hgc hormoon loopt uiteindelijk op, over een paar dg dus opnieuw testen. Succes! 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan