onduidelijkheid ovulatietesten

Hallo,
op 4 mei heb ik mijn mirena-spiraal laten verwijderen ivm. onze kinderwens. Omdat ik niet weet hoe het met mijn cyclus zit deze maand heb ik ovulatietesten gebruikt. Ik heb ovulatietesten gebruikt van 2 verschillende merken, ik las achteraf op internet dat dit niet echt slim is.
van vrijdag 18 mei t/m dinsdag 22 mei kreeg ik bij de clearblue ovulatietest een knipperende smiley te zien en op woensdag 23 mei een stilstaande smiley (clearblue).
Omdat ik nieuwsgierig was ben ik op vrijdag 25 mei gaan testen met ovulatietesten van Zwanger en kids. Op deze dag was deze positief (2 streepjes even donker). Op zaterdag 26 mei was deze nog positiever (teststreep donkerder dan controlestreep).Op zondag 27 mei was de test weer negatief.

Mijn vraag is nu: wanneer zal waarschijnlijk mijn ei-sprong zijn geweest en wanneer zal dan mijn NOD ongeveer zijn?


Gesteld door Bloem36 op zaterdag 2 juni 2018
2967 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan