Heel de nacht steken in onderbuik

Hoi, 
Ik ben nu 29w+4 zwanger van ons eerste kindje. En heb vanacht bijna niet kunnen slapen. 
Voelde me aan het begin van de avond al niet lekker en ben vroeg naar bed gegaan (erg rare buik, menstruatie achtige pijn, winderig en veel boeren). 
Vanaf 21 uur kreeg ik iedere 5 minuten een flinke steek in mn linker onderbuik en schaamstreek. De baby was ondertussen ook nog erg actief. Ben in aantal andere standen gaan liggen op bed maar het aantal steken nam niet af. 
Vanaf 0:00 uur kwamen de steken nog ong. iedere 30 min dus ik kon een beetje slapen tussendoor. Baby was nog steeds heel erg actief. Dit heeft heel de nacht geduurd tot 8 uur s' morgens. Toen heb ik even flink kunnen slapen tot 10 uur. 
Ik vraag me nu af wat dit was, bandenpijn? Of toch voorweeën (al lijkt me dat een beetje vroeg)? 
Zijn zulke nachten herkenbaar voor andere? Of moet ik toch maar even de VK bellen? 


Gesteld door 1ste x mama op woensdag 13 juni 2018
2920 x bekeken

dinsdag 19 juni 2018

Orchidea (+1 )

Toevallig heb ik exact hetzelfde gehad als jij rond de 29 weken. Het heeft toen een paar dagen aangehouden, en vooral ‘s nachts. Mijn verloskundige geeft aan dat het indalingsklachten zullen zijn, gepaard met bandenpijn. Na een paar dagen waren de steken weg, zelfs snachts niet meer. Ik ben iniedergeval een stuk geruster erop geworden. Mocht je toch twijfelen dat het bij jou anders is, altijd bellen. Daar zijn ze voor! Beter een keer te veel dan een keer te laat.

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan