Licht bloedverlies bij 5+3 weken zwanger.

Goedemorgen,
Momenteel ben ik 5+3 weken zwanger. 
In april MK gehad na 11 weken zwangerschap. Het vertrouwen in mijn eigen lichaam een beetje kwijt natuurlijk.
Gisteren begin van de middag had ik een beetje bloed bij afvegen. Vlk gebeld, en kon gelijk komen voor een echo (om te kijken of het vruchtje mooi in de baarmoeder zat). Hartje moeten we nog even geduld voor hebben. 
Het zag er na zeggen prima uit voor een prille zwangerschap. Bloedverlies moest niet meer worden natuurlijk, en als het bij afvegen blijft kon het niet zoveel kwaad. Geen stolsels en niet een meerdere hoeveelheid bloed. 
Vanmorgen bij afvegen was het een beetje (sorry voor de details) bruin slijm, met wat slijmerige sliertjes. Zal wel oud bloed zijn, maar die sliertjes zitten me niet lekker. 
Mijn vraag is; heeft iemand hier ervaring mee en kan ik gewoon rustig "ademhalen"? Over ruim een week moet ik weer terug.


Gesteld door Loetje1 op zondag 19 augustus 2018
1320 x bekeken

donderdag 27 september 2018

Angiie (+4 )

Hoe is het afgelopen?

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan