Handmatig draaien

Hoi meiden,

Graag hoor ik de ervaringen van vrouwen die hebben gekozen voor handmatig draaien omdat zij ook een eigenwijze donder in hun buik hadden en lekker in de stuitligging bleven liggen.

Ik heb aanstaande vrijdag 26 oktober 2018 een liggingsecho, dan moet ik de maandag erop naar de vk, als ze dan nog voelen dat hij in stuit ligt gaan ze me overdragen aan de gyn en vragen of ik hem handmatig wil laten draaien. Tot nu toe zegt mijn gevoel, NIET DOEN!! Ik heb te veel negatieve verhalen gelezen maar ook van mensen dichtbij mij gehoord. Ik heb nergens iets positiefs vernomen uit handmatig draaien dus ik hoop hier iets meer informatie te winnen en als dat nog steeds nagetief is meer dan positief dan weet ik wel wat me te doen staat of beter gezegd niet te doen staat.


Alvast bedankt voor jullie hulp!


Gesteld door Kimberley op zaterdag 20 oktober 2018
2928 x bekeken

vrijdag 2 november 2018

SimoneS (+9 )

Persoonlijk is ons jochie net voor de draai afspraak zelf gedraaid, maar Ik hoorde wel van een vriendin die net bevallem is, dat het bij haar zo der provlemen is gegaan (ze zat wel ruim in t vruchtwater)
Sterkte!

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan