Positieve zwangerschapstest na menstruatie

Goedemorgen, 
Vorige week heb ik mijn normale menstruatie gehad. Omdat ik me al een paar dagen niet fit voel en toch het gevoel had van ''zou het zo zijn'' heb ik vanmorgen een zwangerschapstest gedaan. Deze gaf een lichte streep. 
Mijn vraag is, kan dit komen omdat ik vorige week mijn menstruatie gehad heb of ben ik toch zwanger? En wat kan ik nu het beste doen, over een paar dagen weer testen? Op de eerste dag dat ik mijn menstruatie verwachte heb ik ook een test gedaan, deze was negatief. Mijn menstruatie was gewoon normaal zoals anders. Wel ben ik vanaf vandaag erg misselijk, vandaar de test. 
Ik zou graag een foto willen toevoegen om de lichte streep van de test te laten zien alleen is dit helaas niet mogelijk.
Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groeten,
Van de weg 


Gesteld door Anoniem op donderdag 1 november 2018
2987 x bekeken

woensdag 28 november 2018

Once Upon A Time (+2 )

Ik denk dat het kan! Mijn zus had dat ook, haar


En?? Hoe gaat het nu met je? 

dinsdag 6 november 2018

Besje (+1 )

Vreemd dat jouw menstruatie normaal was. Ik had op het moment dat ik mijn menstruatie verwachtte wat bruinverlies ipv helder bloed. Enkele dagen wachten en dan nog een testje doen? 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan