Ben ik zwanger??

Hallo, 
Ik heb al 1 week last van misselijkheid en een opgezwollen buik en overgeven doe ik ook maar vooral savonds ik eet veel ook maar altijd na mijn eten moet ik ook overgeven zelf ook op een nuchtere maag. Ik ben nu 1maand gestopt met de prikpil en heb ze in totaal maar 6 maand genomen.ik ben heel vaak draaierig. Ik zou graag weten of iemand me kan helpen en zeggen of het kan dat ik zwanger ben. 
Bedankt 


Gesteld door Joker girl op vrijdag 9 november 2018
3152 x bekeken

vrijdag 23 november 2018

Lisa.96 (+0 )

Ik herken het gevoel en heb zelf ook een tijd de prikpil gehad maar werd daarna niet zwanger. Mocht je toch twijfelen koop een test en neem deze op de juiste moment. Bij twijfel test je een paar weken later nogmaals. Maar normaal zijn het de hormonen die weer in balans gaan.

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan