Bruin bloedverlies

Ik ben 39 en probeer enkele maanden om zwanger te worden. 
Mijn laatste maandstonden waren op 10/12, heb wel niet de meest regelmatige cyclus. Dinsdag 1/01 dacht ik eerst dat ik mijn maandstonden had maar bleek donkerbruin verlies te zijn, wat dradig. Dan woensdag niks meer en deze morgen toen ik opstond had ik het weer, verder deze dag weer bijna niks meer.
Ik kon het natuurlijk niet laten om gisteren een early test te doen maar was negatief. Indien mijn cyclus 28 dagen is ben ik natuurlijk pas overtijd op 8/01.
Ik heb gelezen over innestelingsbloeding: kan het dit zijn of kan het ook een miskraam geweest zijn? Moet ik contact opnemen met mijn dokter of wacht ik nog af?
Ik heb ook het gevoel dat mijn hormonen volledig overhoop liggen...
Groetjes, een bezorgde hopelijk toekomstige mama.


Gesteld door Nemo op donderdag 3 januari 2019
3014 x bekeken

maandag 7 januari 2019

charldxv (+0 )

Dag nemo, al meer nieuws ? Heb hetzelfde voor! 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan