Plus size zwangerschapskledij

Hallo allemaal! 
Vandaag ben ik 9 weken en 5 dagen zwanger van ons eerste kindje. Ik begin toch echt enorm veel last te krijgen  van te strakke broeken. Het voelt echt heel ongemakkelijk .
Daarom dacht ik reeds op zoek te gaan naar wat zwangerschapsbroeken. Bloesjes enzo dat valt allemaal dik mee. Die zitten toch wat losser, maar die broeken wordt ik helemaal gek van. Eigenlijk heel raar want volgens de weegschaal val ik af. ????
Ik was erg geïnteresseerd in de broeken van noppies, maar voor zover ik zie, gaan de maten tot max. 44. Mijn gewone maat van broeken ligt tussen de 46 & 48. 
Nog mensen met een maatje meer die mij bepaalde merken/winkels kunnen aanraden voor iets grotere maten? Wij wonen in de regio Brugge/Gent. 
Hartelijk dank alvast! 




Gesteld door Michelleeeex op dinsdag 19 februari 2019
2298 x bekeken

zaterdag 2 maart 2019

Vera (+0 )

Ik heb mijn zwangerschapskleding vooral gekocht bij Lidl en H&M. Maar 40 trouwens, maar ik zie dat ze daar ook grotere maten hebben. Lidl is ideaal om online te bestellen, prima shirtjes. En bij H&M heb ik m'n broeken gekocht en die zitten nu, met 38 weken, nog steeds lekker. 
Succes met shoppen!

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan