Elke 2 uur voeding... Schema of niet??

Hoi, 
Misschien kan weet iemand antwoord op mijn vragen?
Mijn lieve zoontje is 2 maanden oud.
Overdag komt hij elke 2 uur voor voeding (bv) vanaf 07.00. Er zit alleen meer tijd tussen als ik onderweg ben in de wagen of in de draagzak. 
‘S nacht komt hij na de laatste voeding van 23.00 om 03.00 en 05.00 ook voor voeding.
‘S nachts kan ik hem tussendoor in bed leggen en slaapt hij. 
Overdag kan ik hem absoluut niet in bed leggen, dan gaat hij huilen, dus tussen voedingen door is hij steeds op de arm of in de draagzak, al dan niet slapend... 
In de middag en vooral richting de avond heeft hij ook erg last van krampjes. Bijna na elke voeding moet hij daarvan huilen en hij huilt sowieso standaard tussen ongeveer 19.00 en 21.00 minstens een uur.
We zijn dus continue met hem in de weer en ik heb geen enkel moment waarop ik even rust heb en kan (bij)slapen behalve tussen de voeding van 23.00 tot 03.00, maar dat is echt te kort. 
Nu na 2 maanden, vraag ik me af of ik naar een schema toe moet werken, maar ik zie steeds schema’s die uitgaan van echt een veel langere tijd tusssn de voedingen en die ook niks zeggen over een baby die niet in zn bed slaapt maar steeds bij je is. Het is geen optie om hem om voeding te laten huilen en ook niet om hem in zn bedje te laten huilen als hij moet ‘slapen in zn bedje’. Dan zou hij de hele dag huilen en is hij alleen maar gestrest.
Heeft iemand ervaring met een soortgelijk verhaal? Werkt in deze situatie een schema juist wel of niet? En welk schema? Tevreden baby? Regelmaat en inbakeren? 
Super bedankt alvast!
Maaike


Gesteld door maaike op maandag 22 april 2019
229 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan