16 dagen NOD

Hoihoi, ik heb begin februari mijn spiraal (koper) laten uithalen. Ik heb op 16 maart mijn menstruatie gehad. Sinds die dag heb ik geen menstruatie meer gehad. Ik heb al testen gedaan om dat ik dacht toch wat symptomen te hebben. Maar helaas  ben ik nog niet zwanger. Heb op 18 april een bloedtest gedaan en die was negatief. Volgens de dokter ook zeer duidelijk negatief.
Dus nu is het wachten tot de volgende, heb nu ovulatie tests gekocht om nu toch wat meer duidelijkheid wanneer te klussen. 
Alleen weet ik nu niet wanneer te beginnen met deze tests. Moet ik nu blijven wachten tot mijn menstruatie doorbreekt? Of kan er vanaf nu tot die dag ook nog een vruchtbare periode zijn? 
groetjes 


Gesteld door wolkje8370 op zondag 28 april 2019
100 x bekeken

vrijdag 3 mei 2019

orchidea (+0 )

Goedemorgen Wolkje, lastig in te schatten. Ik zou in deze toch een menstruatie afwachten, en daarna vanaf cd10 starten met ovulatie testen. Je kunt nu natuurlijk gewoon vrijen op gevoel, en wie weet ben je daarna toch spontaan zwanger. Veel succes, en hopelijk gauw twee duidelijke strepen!

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan