Zwangerschapstest

Hallo,
Ik ben 27 jaar en trotste moeder van een dochtertje van 4. Mijn partner en ik willen heel graag nog een kindje. Nu is het zo dat ik al zo’n 3 weken krampen onder in mijn buik heb.(ik dacht eerst aan een blaasontsteking) maar de dokter kon niks vinden mijn urine was schoon. Ook heb ik hele gevoelige borsten opgezette klieren in mijn borsten en ben ik extreem moe. Mijn eigen huis arts zei dat zij denkt dat ik zwanger ben. Alleen kan ik pas vanaf 19 mei een test doen. Ik ben zo onzeker en gespannen. Ik ben bang voor teleurstelling. Ik kan aan niks anders denken. Ik heb dus al een test gedaan die was negatief maar het was ook nog te vroeg. Moet ik persee wachten tot de 19de dat zou mijn eerste menstruatie dag weer zijn.


Gesteld door Aurelia op zondag 12 mei 2019
343 x bekeken

maandag 27 mei 2019

Flower1990 (+0 )

Hoi wauw ik heb ook al een dochtertje en ook dacht ik dat ik blaasontsteking had maar was schoon ben een week overtijd maar negatief dat wat jij schrijft zo herkenbaar!
En het wachten ja echt zo onmogelijk!

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan