Draagmoeder gezocht

Draagmoeder gezocht!

Sinds 2014 is er een grote wens voor ons uitgekomen .Wij,( Ray en René) zijn vader geworden van een prachtige dochter (Nadieh) . Kort na haar geboorte kregen wij de vraag of wij door wilden gaan voor nog een broertje of zusje voor Nadieh en na een korte denkperiode zijn wij vol goede moed en vreugde van start gegaan.
Helaas is het niet gelukt om met deze top vrouw nog een kindje te mogen krijgen . Na een zoektocht zijn wij met nog een aantal vrouwen in contact geraakt. De beweegreden voor deze vrouwen was veelal geld.
Dit voelt voor ons niet goed.
Vervolgens zijn wij 2 jaar geleden in contact gekomen met een dame waar wij een goede klik mee hadden. Wij zouden wachten tot wij van start konden en om een medische reden duurde dat even. Vervolgens kregen wij geen contact meer ,heel jammer.
Begin dit jaar weer contact gehad met een leuke vrouw . We hadden goede hoop en alles leek voor de wind te gaan.
Helaas heeft het om medische redenen moeten stoppen. Nu staan we voor een dilemma ,gaan we door met zoeken of stoppen we onze zoektocht met de gedachten dat we ons zelf maar zeer zeker ook onze dochter teleur stellen . Ondertussen is zij 5 en wil zij heel graag een broertje of zusje.

Als je dit leest en denkt ik wil dit gezin helpen om nog completer te worden en onze wens te vervullen laat dan een berichtje achter en wie weet ?


Gesteld door Wenspappa's op dinsdag 3 december 2019
1120 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan