Zou deze klachten bij ontpillen horen

Hallo, 
Ik heb een vraag.
Ik ben 1 okt gestopt met de prikpil. Vaak heb ik 1a2 dagen erna een bloeding. Dit heb ik niet gehad. 

8 nov liep ik in de winkel en kreeg ineens een hele fele steek van onder/baarmoeder waarschijnlijk.
11 nov pijn in de buik met licht af en toe vreemde steekjes vaakst aan de rechterkant. Zal zo rond 13 nov geweest zijn: heb ik een test gedaan in de avond (negatief)
Echter na 11 nov steeds meer last van dingen. Puisten, vaker plassen (steeds het gevoel hebben van een natte slip) last van de onderrug, gevoelige en opgezette borsten en zere/grote tepels. 

Nu vandaag 9 dec sinds 2 dagen last van witte afscheiding nog steeds gevoelige borsten en tepels. Duizelig, verkouden en veel plassen. 

Tussentijd geen test weer gedaan omdat ik denk dat ik niet zwanger ben. Maar zou dit de symptomen zijn van ontpillen? Vanaf 1 okt tot nu 9 dec nog geen menstruatie gehad.


Gesteld door Lady op maandag 9 december 2019
816 x bekeken

maandag 13 januari 2020

Jolien (+0 )

Hallo, ik heb ervaring met de gewone pil en niet de prikpil. Maar ik vermoed dat de 'ontpillingssympthomen' hetzelfde zullen zijn.
Ik had bij het onthullen volgende sympthomen:
Pijnlijke borsten
Pijnlijke onderrug
Zere tempels
Puitsjes in de nek
Veel vochtverlies
Vaker plassen in een kleine toename. Niet zoals nu ik zwanger ben want nu is de wc 50% van mijn tijdbesteding haha.
Ben je normaal gezien regelmatig met je menstruatie? Zo Ja  zou ik eens een test doen. Zoniet kan het wel even zoeken zijn alvorens je het perfecte moment gevonden hebt.
Indien je negatief blijkt, zou ik na een dikke week nog eens opnieuw proberen. Is het dan nog negatief en heb je dan nog steeds geen menstruatie gehad dan zou ik eens een bezoekje bij de huisarts maken  

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan