Baby neemt maar 1 borst

Beste ik zit met een vraag mijn zoon is nu 1 maand oud en nam altijd de twee borsten elk 10 soms 15 min. Nu wil hij maar 1 borst nemen (10min ) en de andere niet zelf als ik het hem voorstel doe hij zijn mondje dicht. Maar wat ik me afvraagt is dat de andere borst lang moet wachten tot hij ervaan drink dus zit er een pause van soms 6 uren ( hij eet om de 3a4 uren ) kan het invloed op de melk productie doen? Ik zou graag lang borstvoeding geven en bang dat de melk productie vermindert. Wat ik momenteel doe is met de hand een beetje afkolven om een beetje melk weg te halen want heb door dat ook stuwing aan die borst. Wat kan ik doen? 


Gesteld door Babytje4 op vrijdag 13 december 2019
2476 x bekeken

vrijdag 10 januari 2020

Orchidea (+0 )

Ik zou een Lactatie kundige inschakelen, mijn dochter had ook een voorkeur, en op een gegeven moment liep de productie in de "geweigerde" kant heel snel terug. Je kunt ook voor nu de andere borst kolven, om de productie niet terug te laten lopen. 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan