Duurzame producten voor mijn baby

Als studenten in de richting Internationaal Ondernemen, kregen wij in het kader van ons opleidingsonderdeel ‘Sales & Marketing’ de opdracht een product van een Belgisch bedrijf te helpen exporteren naar de Nederlandse markt. 
Het product dat wij wensen te exporten is een ontdekkingsdoos voor aanstaande ouders vol stalen van duurzame en ecologische producten voor baby’s.
Hiervoor is het belangrijk om te peilen naar de interesse van consumenten. Wij zouden u dan ook graag willen vragen deze enquête in te vullen. Wij danken u alvast voor uw tijd en wensen u een prettige dag toe!
Zie hier de link naar de enquête: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=6oDgtrmteUyTA23Pgm-4VPST6bjZUwlBuVEAGDk9nCpUNTlPMkw4NFAxMjFTUzVDMURRSDRIM0dTSiQlQCN0PWcu


Gesteld door josianne dufour op maandag 23 maart 2020
2260 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan