Tips bij kinderwens

Hallo expert,
Mijn vriend en ik zouden graag binnenkort starten om zwanger te worden. Wat kunnen wij doen om dit zoveel mogelijk te bespoedigen? Ik weet dat ik foliumzuur moet slikken maar zijn er nog meer dingen die ik kan/moet doen?


Antwoord van Essential Awakening - Ingrid Jetten -

Zwanger worden is naast het fysieke ook een emotionele en spirituele ervaring. Ik ga ervan uit dat een zielskindje (lees het boek Zielskinderen) aangeeft graag te willen komen. Jullie verlangen naar een kindje kan dat bespoedigen ook door contact te maken met jullie kindje. Ik kan jullie daarbij helpen! Ik communiceer met zielskinderen op een unieke manier. Niets engs of zweverig maar afstemming op ....! Kijk eens op mijn website.

Geniet van jullie kinderwens Ingrid Jetten

Gesteld door Anneloes op zaterdag 10 november 2012
Beantwoord door Essential Awakening - Ingrid Jetten - op maandag 4 augustus 2014
1412 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan