Parlodel en kinderwens ervaringen

Heey heey,
Sinds een week slik in parlodel dit heb ik gekregen door dat mijn prolactine te hoog was ( twee x bloed er voor geprikt en door mri scan geweest) 
nu is verder alles goed en gaf de gynaecoloog aan dat ik dit moet in nemen en zo als gevraagd doe ik dit ook, ik moet begin april bloed prikken om te kijken of de dosis bij mij past en het helpt, ik en mijn vriend hebben meer als een jaar kinderwens vandaar dat ik ook door verwezen ben naar de gynaecoloog.
maar nu heb ik redelijk last bijwerking van de parlodel onder anderen heel moe misselijk etc, ik was in het begin erg bang omdat dit niet zo maar iets is.. en ik al niet zo van de medicijnen ben..wat hielp bij jullie vooral? Hadden jullie ook veel last van de bijwerkingen? en duurde het lang voor dat je inverwachting raakte? 


Gesteld door Druifje24 op donderdag 11 maart 2021
49 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan