Ovulatie

Ik ben in december 2020 gestopt met de pil.
Ik ben 1 maal 2,5 ongesteld geworden op 13 januari 2021 en daarna niet meer.
Ik deed ovulatietesten en 16 en 17 maart eindelijk een smiley!
Nu is het 11 dagen later en ik voel eigenlijk niks. Ook niet een naderende menstruatie want die voelde ik normaal gesproken altijd wel aankomen door hoofdpijn. Ik heb een test gedaan en was negatief. Toch te vroeg geweest, kon niet wachten.
Ik temperatuur pas sinds een paar dagen want eerder wist ik niet dat je daar wat aan kon zien. Dus ik heb niet vanaf mijn eisprong gemeten. 
Nu is met temp elke ochtend rond hetzelfde tijdstip en als ik nog op bed lig 37.0 en normaal is mijn temp zo 36.2 ongeveer.
In de loop van de dag stijgt die zelfs naar 37.7 maar ik voel me helemaal niet ziek. Terwijl 37.7 normaal echt wel koorts is voor mij.
Ik ben nu 11 dagen na de positieve ovu test dus ik moet nog even afwachten.
Een negatieve test en een hoge temp.
Wat zou een hoge temp kunnen betekenen?
Of zegt dat niks en is het gewoon volhouden tot over een paar dagen 


Gesteld door Jenny2301 op zaterdag 27 maart 2021
50 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan