Even paniek

Beste,
Ik ben een vrouw van 31 jaar. 
Ik neem nu 3 maanden hyperiplant tegen lichte depressie (is met Sint-janskruid).
Ik neem de pil maar ik voel dat deze (zoals de apothekeres mij ook al zei) een mindere werking heeft dus doen mijn vriend en ik het altijd met condoom. 
normaal begin ik op woensdag met het nemen met de pil en krijg ik op zaterdag/zondag mijn maandstonden. Nu had ik mijn maandstonden al op dinsdagochtend (27/4) gekregen. Mijn vriend en ik waren op 12 mei s'avonds even te enthousiast en we hebben even gemeenschap gehad zonder condoom, niet lang! maar toch was ik plots enorm in paniek. Ik heb de dag erna de morning after pil genomen (wij zijn nog niet klaar voor kinderen). Maar ik vraag me nu toch af hoe ik mijn vruchtbare periode hier moet inschatten? 
Daarbij, mijn angst, ik neem nog altijd de pil, neem deze al meer dan 12 jaar. De werking hiervan zal toch niet volledig weg zijn? En daarnaast is hij maar even in mij geweest.. 
Ik ben er nog steeds wel mee bezig. 
Alvast bedankt. 

mvg,
Justine


Gesteld door J.J. op maandag 17 mei 2021
300 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan