Bevruchting

Misschien kan iemand mij duidelijkheid geven ik wil niet teveel ingaan op de situatie maar in de maand november heb ik onveilige seks gehad. Ik ben die maand 2 dagen te laat begonnen met de pil ik had 3 november moeten beginnen ben 5 november begonnen op 7 november heb ik onveilige seks gehad hij is niet in mij klaargekomen verder ik ben vanaf die 5 november wel trouw de pil gaan slikken. 21 november iets bloed gehad ik denk vanwege te laat beginnen met de pil. 29 november ontrekkingsbloeding gehad. 
Ik heb na mij stopwerk geen pil meer genomen en 27 december had ik positieve zwangerschapstest in handen. Doordat ik niet precies weet wat m’n cyclus was in december wanneer ik gemeenschap heb gehad vraag ik me af wanneer ik zwanger ben geraakt of dit van die 7 november kan zijn of dat het gewoon van december is. Uit de echo van 3 februari bleek ik toen 9+3 weken zwanger. Ik neem aan dat voorvocht geen maand overleefd in je baarmoeder? Mijn uitgerekende datum is 5 september 2022. 
Bedankt voor de hulp alvast!


Gesteld door twinmom op donderdag 19 mei 2022
264 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan