Zwanger of niet

Hi dames,

Ik ben nogal nieuw omtrent zwangerschap en de bijbehorende kwaaltjes. Nou is het zo dat ik 2/3 maart mijn ovulatie had. Rondom deze dag(en) ook gemeenschap gehad met mijn man. Twee dagen later begon er een licht zeurende pijn regio rechts in mijn lies. Dit werd minder op den duur, maar dieper de week naar innesteling werd het aanweziger en op sommige momenten meer vervelend, niet ondraaglijk. Ook trekt dit gevoel door naar mijn rechterbeen. 
Ik zit nu op 7 dagen voor mijn menstruatie. En ik ben altijd hevig ongesteld. Daarbij komt altijd migraine, krampen, misselijk etc bij kijken. Normaliter de week voor menstruatie ben ik erg humeurig, hongerig. Het gevoel wat ik nu voel kan ik beschrijven als menstruatie klachten maar dan de light versie. Geen hoofdpijn, geen gekke trek. Maar wel dat weeïge gevoel alsof je naar het toilet moet. 
Wat kan dit zijn? We zijn al een langere tijd bezig, dus ik hoop dat dit het begin mag zijn van een kindje. Zijn er dames die dit ook ervaren hebben? Ik lees graag jullie berichten terug. 

Groetjes xxx 


Gesteld door Bootje0311 op vrijdag 10 maart 2023
351 x bekeken

dinsdag 9 mei 2023

Flo (+0 )

Hi bootje , de laatste keer dat ik zwanger was had ik ook een zeer pijnlijke stekende lies. Ben benieuwd hoe het afgelopen is? Groetjes 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan