Help me aub!!

Hallo,

Ik hoop dat jullie mij een beetje meer kunnen uitleggen/geruststellen. Ik zal mijn verhaal even kort uitleggen (hopen op geen boze reacties, ik voel me al genoeg gestraft).

20 september - 24 september menstruatie gehad. Ik heb een regelmatige cyclus van 31 dagen. Ovulatie zou volgens app op 7 oktober plaatsvinden. 

 Op 24 september seks gehad met mijn scharrel, op 25 september seks gehad met mijn vriend en op 6 oktober seks gehad met mijn vriend (allemaal onbeschermd).  Niet veel geklust aangezien ik vanaf 27 september corona heb gehad en flink ziek ben geweest. 

Nu testte ik op 22 oktober met de clear blue 2-3 weken zwanger. Ik hartstikke blij natuurlijk! De 11 weken echo en de 13 weken echo geven exact dezelfde datum van bevruchting aan: 7 oktober. Dit komt tevens ook overeen met mijn regelmatige cyclus en mijn eisprong wat in de app staat vermeld (cyclus van +- 30 dagen, altijd regelmatig).  Ik heb in Belgie mijn geslachtsbepaling laten doen, waar bleek dat ik waarschijnlijk nog iets korter zwanger ben dan gedacht (dus bevruchting later dan 7 oktober). Mijn uitgerekende datum in Nederland is 30 juni. 

De laatste dagen (i guess hormonen) ben ik er niet meer 100% zeker van dat het van mijn partner is. Bestaat er een kans, en hoe groot is die kans, dat het van mijn scharrel is? Volgens de berekeningen zou er dan 13 dagen tussen de seks en bevruchting zitten, de kans lijkt klein, maar google maakt me hartstikke gek..  Ik sta er mee op, en ga er mee naar bed. Ik heb er slapeloze nachten van. En ik weet, eigen schuld, dikke bult..

Ik hoop dat jullie mij ergens een beetje kunnen geruststellen zodat ik wat meer van mijn zwangerschap kan genieten  .
Liefs..


Gesteld door Janneke2023 op vrijdag 5 mei 2023
491 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan