Kinderwens, 5e ronde: Temperatuur methode

Hoi ik zal me even voorstellen. Ik ben 24 jaar en we zijn momenteel bezig voor ons eerste kindje. Superspannend natuurlijk. Ik heb 12 jaar lang de pil geslikt (Diane 35 en daarna de Yasmin ivm acne) sinds ik gestopt ben altijd netjes een regelmatige cyclus van 27/28 dagen.
Zit inmiddels in ronde 5 en hoop zo dat het deze keer raak is. Deze maand ook mijn temperatuur aan het bijhouden maar nu heb ik iets raars opgemerkt en hoop dat iemand mij duidelijkheid kan geven.
Ik heb 2x temperatuur piek gehad, 1e piek op dag 8 van mijn cyclus (36,8) daarna weer 36,5 en de 2e piek op dag 12 van mijn cyclus (36,7) deze dag had ik ook vruchtbaar slijm. Toen weer 36,5 en daarna op dag 14,15 (ook vruchtbaar slijm deze dag... ?) ,16. Drie dagen lang een flinke dip: 36,0 , 36,1 , 35,9 en vandaag weer een piek (36.8).
26-04 is mijn NOD herkent iemand dit? Btw: ook last van veel waterige afscheiding...


Antwoord van Essential Awakening - Ingrid Jetten -

Hallo moeder met kinderwens,
Als je nog niet zwanger bent kijk dan op mijn site voor een astrologische geboorte berekening wie weet zit in die periode jouw vruchtbaarheid. veel suc6 Ingrid Jetten
http://www.essential-awakening.nl/astrologie-ahet.html

Gesteld door Pebbels op donderdag 17 april 2014
Beantwoord door Essential Awakening - Ingrid Jetten - op woensdag 13 augustus 2014
4960 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan