5/6 weken zwanger en veel bloedverlies

Hoi,
Ik ben morgen 6 weken zwanger en verlies sinds afgelopen woensdag behoorlijk veel bloed. Zelf heb ik het idee dat ik zwanger was van meerdere kindjes en dat er nu een gestorven is, maar dat ik nog wel zwanger ben. Maar zijn er hier mensen die hier ervaring mee hebben? 
Zijn er die ook veel bloedverlies hebben gehad en waarbij het goed is gegaan?
Ben zo ontzettend onzeker momenteel. Het eind mei ook al een mk gehad en was zo blij nu zo snel alweer zwanger te zijn.
Heb dinsdag pas mijn eerste echo en gyn zegt dat het geen zin heeft om eerder een echo te maken. Heb nog wel steeds zwangerschap symtomen.

Groetjes,
Famke-Inge


Gesteld door Famke-Inge op vrijdag 8 augustus 2014
3317 x bekeken

woensdag 5 november 2014

Anoek (+0 )

Beste Famke-Inge

Ik ben nu 9,5 weken zwanger en heb tot en met vorige week regematig een fikse bloeding gehad. Enorm schrikken telkens! Gelukkig was de echo goed (gisteren). Dus blijf hoop houden. Maar als je het niet vertrouwt: trek aan de bel. Na 6,5 weken konden wij een echo maken, toen konden ze het hartje zien kloppen! Vanaf toen had ik ivm de bloedingen elke week een echo en deze is telkens goed. Dus misschien toch snel een echo?
Of heb je deze inmiddels gehad?
Hoe is het nu?
Heel veel sterkte in ieder geval!

Groetjes Anoek

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan