Plots overgeven door beweging kindje?

Beste,

Ik ben nu 19 weken zwanger. De eerste drie maanden van mijn zwangerschap was ik wel af en toe heel kort misselijk maar heb ik nooit moeten overgeven. Sinds vorige week echter, moet ik heel plots overgeven, zonder misselijk geweest te zijn voordien. Er is ook geen vast tijdstip op. Ik heb verder geen buikpijn en kan wel nog een deel van mijn voeding binnenhouden. Volgens mijn gyn aan de telefoon eerder een maagontsteking maar aangezien ik helemaal niet misselijk ben en geen maagpijn heb, lijkt me dat zo raar en zou ik graag een second opinion.

Voel sinds vorige week wel goed mijn kleintje bewegen. Kan het zijn dat dit plotse overgeven hierdoor veroorzaakt wordt? Door het draaien van het kindje?

Alvast bedankt,

Groeten


Antwoord van Yvonne Voogd - Happy Zwanger & Happy Moederen

Het lijkt mij niet waarschijnlijk dat je overgeeft door de bewegingen van je kindje. Als je 19 weken zwanger bent is er in principe nog plek genoeg. Zou je overgeven door de bewegingen als je bijvoorbeeld veel verder zwanger bent dan is dat per keer afhankelijk en niet iets dat vaker terugkomt. Mogelijk geef je over omdat je ergens een buikgriep hebt opgelopen. Wacht het even af en probeer ondertussen genoeg vocht binnen te krijgen en rust te nemen.
groet Yvonne

Gesteld door appel op maandag 17 december 2012
Beantwoord door Yvonne Voogd - Happy Zwanger & Happy Moederen op maandag 31 december 2012
1077 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan