Niets te zien op de echo

Ik heb een vraag :
6 maanden geleden ben ik gestopt met de pil omdat mijn vriend en ik heel graag een kindje willen. Nu moest ik 12 februari ongesteld worden dit is tot op heden niet gebeurd hier was en ben in natuurlijk heel blij mee! Woensdag 1 april heb ik een test gedaan positief wel een lichte streep maar positief de volgende dag precies hetzelfde. Ik had direct heel blij de verloskundige gebeld voor een afspraak 20 april kon ik langs komen. Ondertussen ben ik natuurlijk super blin maar ook best onzeker ik ben misselijk mijn borsten doen pijn ik ben moe af en toe prikkelbaar zit snel vol en noem maar op. 13 april moest ik eigenlijk ongesteld worden tot mijn grote opluchting gebeurde dit niet!! 
Vandaag 20 april was het dan eindelijk zover mijn eerste echo, eerst kreeg ik een echo op mijn buik de vk kon niets zien mijn darmen zaten ervoor daarna een inwendige en tot mijn grote verdriet kon ze ook niets zien. Mijn vriend beweert dat hij iets gezien heeft. Ik was natuurlijk heel verdrietig en vroeg me ook direct af hoe dan hoe kan dit dan ? Nu moet ik opnieuw testen dit ga ik morgen ochtend doen. Maar ik vraag af wat kan er nu aan de hand zijn ik voel me zo rot ik ben zo verdrietig want ik was zo blij. Weet iemand hier antwoord op ? 
Groetjes Laura


Gesteld door laura op dinsdag 21 april 2015
3035 x bekeken

vrijdag 24 april 2015

sofija (+1 )

Hey!

Het is nog zo pril! Een positieve test is zoiezo een teken dat je zwanger bent! Gefeliciteerd! het is vreselijk moeilijk om zeker te weten of het wel of niet goed is maar ik zou gewoon nog hoop houden! Hebben ze bij de echo verder niks verteld?

Groetjes

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan