bruinverlies

beste,

ik heb sinds het begin van mijn zwangerschap last van bruinverlies, vooral na een wandeling of fietstocht.   Ik ben nu 6 weken en 4 dagen zwanger, is dit normaal en kan ik hier iets aan doen?


Gesteld door Annoniempje op maandag 12 oktober 2015
3580 x bekeken

zaterdag 17 oktober 2015

Nannie ❤ (+4 )

Hoi,

Zelf is mijn ervaring niet zo best wanneer dit gebeurde, maar zolang er geen helder bloed bij zit zou ik mij niet te druk maken. Alles is nu beter doorbloed dus dan loop je het risico bij inspanning dat er een adertje knapt. Dit hoeft niet schadelijk te zijn, maar je zou voor de zekerheid een iets eerdere echo kunnen vragen om je gerust te stellen. Vanaf 6 weken is er meestal al hartactie te zien namelijk.

dinsdag 10 november 2015

Irene (+0 )

Hi,

Ik heb het ook. Was super onzeker erdoor maar mij VK heeft echo gedaan en zag vruchtje zitten. Als het een beetje is schijnt het niet erg te zijn. De VK zei dat 80% het heeft. Maar blijft een rotgezicht he?

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan