inleiden of geplande keizersnee bij dysmatuur baby

Hoi,
Bij mij in het bekend dat mijn dochtertje dysmatuur zal zijn. 
Ik ben 37 weken zwanger. Schatting is dat mijn dochter tussen de 4 en 5 pond zal zijn bij de geboorte. Er staat nu een inleiding gepland op 38+1 weken.

Mijn eerste bevalling was een geplande keizersnee ivm stuitligging. Dit is mij op zich best goed bevallen, maar zit nu ook met de zorg van mijn oudste dochter van net 2 jaar. 

Ik zie enorm op tegen het inleiden. Ivm litteken in m’n baarmoeder zou er alleen een ballonnetje gebruikt kunnen worden, maar dan kan het dagen duren voordat de baarmoedermond rijp is. Daarna het grotere risico op kunstverlossing of spoed keizersnee.

ik twijfel of een geplande keizersnee toch niet een betere keuze zal zijn aangezien de baby minder reserves heeft..

Wat zouden jullie doen??
Bedankt!


Gesteld door Milo2010 op zondag 5 juni 2016
3422 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan