Heb ik een miskraam

Goeiemorgen allemaal.
We kan me helpen want wordt hier gek van.
Ik ben 5.5 week zwanger van mijn 2de kindje. Gistermorgen verloor ik oud bruin bloed. En Gistermiddag 2 stolsels. Nu verlies ik nog kleine hoeveelheden bloed.
Is het echt voorbij of ik kan ik nog enige hoop houden.  Heb verder geen pijn alleen een beetje een zeurderig gevoel in mijn buik.
Alvast bedankt voor de reacties.
Groetjes 


Gesteld door Mama van een bengel op zaterdag 17 december 2016
341 x bekeken

vrijdag 30 december 2016

Anneke (+1 )

Weet je al meer? 

donderdag 5 januari 2017

sofija (+0 )

Hopelijk is het goed gekomen 

vrijdag 13 januari 2017

Lisan83 (+0 )

Hoi meid. Bah wat vervelend hè die onzekerheid .. ik verwacht dat je inmiddels duidelijkheid hebt. 
Bloeding in het eerste trimester kan 2 kanten uit gaan, t rotte hieraan is dat je altijd moet afwachten omdat niemand een mk in t 1e trimester kan voorkomen. Ik heb zelf 6 miskramen gehad. Je gaat door een moeilijke periode.
Omdat je verteld dat je stolsels verliest vind ik het zorgwekkend maar ik kan je onzekerheid niet wegnemen natuurlijk. 
Kan goed gaan en t kan foute boel zijn.
Bij dit soort klachten ga ik altijd van t ergste uit... wanneer je dan positief bericht krijgt is t een meevaller en krijg je niet dan nog keihard een klap.. sterkte!

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan