Wie is de papa en hoe lang zwanger

Ik ben nu 13.5 week zwanger, maar mijn partner zegt wel eens tijdens een ruzie dat hij misschien wel niet de vader is & soms ga ik twijfelen daardoor. Terwijl ik bijna zeker ben van het feit dat hij de papa is. 
Ik heb 10/9 sexueel contact gehad met mijn ex & 11/9 leerde ik mijn nieuwe partner kennen. 21/9 ongesteld geworden dit gewoon 1 week geweest, 5 a 7 oktober was mijn ovulatie & kwam er 25/10 achter dat ik zwanger ben op de clearblue test stond 2 a 3 weken. Bij de verloskundige kreeg ik te horen dat ik 4 a 5 weken zwanger ben. Uit mijn eigen berekening was ik op dat moment 2 a 3 weken zwanger omdat ik altijd weet wanmeer ik ovuleer. En tijdens alle echo's kwam het er steeds op neer dat mijn partner de papa is. Is er een kans dat ik misschien wel 2 weken langer zwanger zou kunnen zijn? Hoop dat jullie mij kunnen helpen. 


Gesteld door Layla op zaterdag 24 december 2016
428 x bekeken

vrijdag 30 december 2016

chantieeeee (+1 )

Bij een cyclus van 28 dagen, met eerste dag van ongesteldheid 21-09 was je op 25 oktober 4 week en 6 dagen zwanger. Dus je clearblue test klopt want als die test 2,3 weken zegt ben je 4/5 weken. In de gebruiksaanwijzing staat ook dat je 2 weken bij het resultaat moet optellen aangezien die test van ovulatie uitgaat ipv eerste dag menstruatie wat de verloskundige doet. Dus het lijkt mij dat je zwanger bent van je vriend ipv je ex. Ga uit van de kundigheid van je verloskundige. En laat je niet aan het twijfelen maken. Gefeliciteerd trouwens met je zwangerschap :-)

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan