Ontpillen?

Hey Allemaal!
Mijn vriend en ik hebben beslist om samen voor een klein wondertje te gaan... Spannend!! Sinds oktober ben ik gestopt met de pil, dus nog niet heel lang. Nu zit ik wel met enkele vragen, want mijn lichaam doet heel gekke dingen precies .
Mijn eerste stopmaand had ik een cyclus van 26dagen. Mijn eisprong heb ik duidelijk gevoeld! Heel die maand heb ik énorm véél last gehad van kwaaltjes: mijn borsten stonden op exploderen (ze deden zoveel pijn dat ik niet op mijn buik kon slapen), veel buikkrampen, ... Het was nogal een maandje.
Mijn tweede stopmaand was een cyclus van 28 dagen. Ook weer heel duidelijk mijn eisprong gevoeld (2 dagen enorme steken en zelf wat bruut gaan zitten deed pijn). Borsten weer super gevoelig, maar des te dichter ik bij mijn menstruatie kwam, des te meer "zwangeschapskwaaltjes" erbij kwamen: mottig zijn, krampen in de buik, zeer vermoeid.. Enkel geen slijmverlies gehad! 
Nu deze maand was precies nog gekker... Cyclus van 32 dagen, ook weer heel duidelijk eisprong gevoelt. Voor een routine onderzoek bij de gynaecoloog de bevestiging gehad dat het eitje toen klaar zat en dat alles op't eerste zicht inorde leek. 6 dagen na mijn eisprong heb ik een énorme steek gehad in mijn onderbuik. Op die plek was mijn buik ook gespannen. Sindsdien ook heel veel slijmverlies gehad! Heel mijn borsten waren pijnlijk maar anders: het gevoel dat ze vol stonden met blauwe plekken. Ook veel luchtbelletjes uit vagina en kriebelend gevoel in de onderbuik. De dag nadien heb ik 's nachts wel vocht verloren. Héél gek! Mijn onderbroek was echt vochtig, maar geen sporen van slijmverlies (sorry voor de details he!).. Het slijmverlies is blijven aanhouden tot ik dan een week later ongeveer mijn regels kreeg. Voor de rest vielen de kwaaltjes deze cyclus erg mee! Al dacht ik/hoopte ik dat het prijs was...

Zijn al deze symptomen nu van het "ontpillen"? Zijn er nog vrouwen die het hebben? 
Groetjes!


Gesteld door Gwen op zondag 25 december 2016
295 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan