4 weken 3 dagen niets te zien op echo

Eerst even een verhaaltje;
Ik en mijn vriend zijn zo'n tweeënhalf jaar bezig om zwanger te worden van ons eerste kindje.
Vanaf Maart 2015 loop ik bij de gynaecoloog en kreeg ik te horen dat ik pcos heb. Ik kreeg in het begin 50mg chlomid. Echter bleek ik hier zo sterk op te reageren dat ik nu de laaste keer heb besloten het te proberen met slechts een half tabletje (met goedkeuring van mijn gyn.)
Ik kreeg afgelopen 29 december buikkrampen en een opgeblazen gevoel en ook gevoelige borsten. 30e de eerste test gedaan en tot onze grote blijdschap een vrij licht streepje te zien. De volgende dag besloten er nog een te doen, deze was veel duidelijker!! 
Omdat ik het niet kon geloven had ik 2 januari en 3 januari ook nog een test gedaan hihi. Allemaal hartstikke positief.
Omdat ik niet wist wat te doen heb ik het ziekenhuis gebelt en daar kon ik vandaag terecht voor een echo. Echter...... ze zag nog niets. Wel zag mijn baarmoeder er uit alsof deze zich aan het klaar maken was voor iets .. wie heeft hier ervaring mee?? Ik word er behoorlijk nerveus van.
Symptomen die ik tot nu toe heb;
* Snachts buikpijn 
* gevoelige/gespannen borsten
* soms een opgeblazen gevoel.
Wie kan me raad of tips geven?


Gesteld door Flakkee op donderdag 5 januari 2017
331 x bekeken

zaterdag 14 januari 2017

Lisan83 (+0 )

Ooh dat kan jeeeeej goed maar daar ben je waarschijnlijk al achter. T is inmiddels  halverwege jan. Heb je al meer nieuws? 
Ik zit in t zelfde schuitje, bleggg

zaterdag 14 januari 2017

Lisan83 (+0 )

Jeeeeej moet zijn dat kan heeeeeel goed. Sorry!

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan