Uitgerekend jij - maandblad over vruchtbaarheidsproblemen

Voorjaar 2013 is het zo ver en hebben vrouwen met een kinderwens met 'Uitgerekend Jij' eindelijk hun eigen tijdschrift ! Het doel van Uitgerekend Jij is om vruchtbaarheidsproblemen bespreekbaar te maken

Als je een kinderwens hebt lijkt het wel alsof dit pas echt begint als je zwanger bent. Als je zwanger bent, zijn er veel bladen om uit te kiezen. Maar wat nu als je al maanden, jaren misschien wel, verlangt naar dat zo gewenste kindje dat maar niet komt? Daar sta je dan voor het tijdschriftenschap. De mooiste buiken, de liefste baby?s, de breedst lachende mama?s. Je zou er alles voor over hebben om een van die bladen achteloos in je karretje te kunnen gooien.

Voor alle vrouwen die niet zo maar zwanger raken, en zich ook wel eens helemaal in een tijdschrift willen verliezen, willen wij in het voorjaar van 2013 Uitgerekend Jij lanceren. Een echt blad, dat je vast kunt pakken. Waar je mee op de bank kunt kruipen. En dat je door kunt geven aan je zus of je vriendin. Een gratis blad, omdat deze vrouwen een cadeautje verdienen!

Uitgerekend Jij wil het vruchtbaarheidsproblemen thema (letterlijk) een gezicht geven en het bespreekbaar maken. Herkenning, erkenning en advies bieden. En anderen laten zien hoe groot de impact van vruchtbaarheidsproblemen op je leven kan zijn.

Als jij het ook zo leuk vind dat dit blad er komt zijn er verschillende manier om Uitgerekend Jij te steunen.

 

Reacties op 'Uitgerekend Jij - maandblad over vruchtbaarheidsproblemen'

Reacties

Jouw naam:

Foto's over 'Uitgerekend Jij - maandblad over vruchtbaarheidsproblemen'

Voeg zelf een leuke foto toe !

Waar gaat de foto over ?
Geef de foto een titel
Kies een bestand
Een kort verhaaltje bij de foto

Nieuws

Het laatste baby, zwangerschap en kinderwens nieuws hier op brabbels

Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan