Mirjam Mirjam Mirjam

Hoi, ik heet Mirjam, leuk dat je mijn profiel bekijkt!

Nadat ik in sept. '12 een miskraam kreeg kwam ik er achter hoeveel vrouwen hiermee te maken krijgen. Ook las ik hoeveel vrouwen er rondlopen met een onvervulde kinderwens.

Ik lees vooral over de medische aspecten rondom het uitblijven van een zwangerschap en het krijgen van een miskraam. Ik vind weinig over de psychische invloeden. Vanuit mijn therapeutische achtergrond ben ik vooral hierin geïnteresseerd.

Ik denk dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden en allerlei psychische blokkades ervoor kunnen zorgen dat een zwangerschap uitblijft. Denk bv. aan twijfel, angsten of stress.

Vanuit deze beredenering heb ik een praktijk opgezet. Blijkbaar is er soms meer voor nodig om een kinderwens uit te laten komen. Misschien zit de oplossing wel in jezelf.

Sinds eind maart schrijf ik op mijn website: www.therapiehelpt.nl blogs over miskraam verwerking en zwanger worden. Op die manier probeer ik anderen te helpen die hiermee worstelen (en help tegelijkertijd mezelf).

Nog geen naam bekend

Nog geen naam bekend is geboren op zondag 22 december 2013 en is een een jongen of een meisje.

Over Nog geen naam bekend

 

Laat een berichtje achter voor Mirjam

Esther
Wat knap van je dat je vanuit je ervaringen een praktijk op wil gaan zetten! Ik denk dat er erg veel behoefte aan is! Gelukkig is het mij nog nooit overkomen (afkloppen!), maar als het gebeurt, weet ik waar ik moet zijn ;-) Succes met je praktijk! Ik hoop voor je dat het gaat lukken! En buiten dat natuurlijk ook op een gezonde zwangerschap! Groetjes, Esther.

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam: