Littlestar Littlestar Littlestar

hey iedereen!

Ik ben Littestar, 28 jaar (mijn vriend is ook 28j) en wij weten sinds 30 augustus dat ik terug zwanger ben (van ons eerste kindje)!!

heb dit jaar al een hele moelijke periode doorstaan.. Ik was in april voor het eerste zwanger, helaas werd dit een vmk op 5 weken.
Een maand later was ik opnieuw zwnager, ons geluk kon niet op!! eerste echo met kloppend hartje, helaas is het hartje gestopt met kloppen op 8 weken zwangerschap. Curretage was toen nodig omdat het vruchtje niet vanzelf wou afkomen!

We hebben alles een plaatsje gegeven en hopen dat dit echt een plakkertje is.. we verlangen er zo naar om mama en papa te worden!!
Aan liefde en zorg zal het kindje zeker NIETS tekort komen!!!!!


Liefs.

Geheimpje

Geheimpje is geboren op vrijdag 9 mei 2014 en is een een jongen of een meisje.

Over Geheimpje

 

Laat een berichtje achter voor Littlestar

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan