Eraly eraly eraly

dag iedereen ik ben liesbeth 25 jaar en al een fiere mama van 3 bengeltjes mike kate en june bij alle drie hebben we niet lang moeten proberen bij mike en kate kwam het als vanzelf direct de eerste keer had ik al geluk bij ons june verliep het iets trager omdat ik een spiraaltje toen had maar zelfs op haar heb ik uiteindelijk niet lang moeten wachten.na lang getwijfeld te hebben hebben we er voor gekozen om voor nog eentje te gaan 1 jaar hebben we moeten proberen iedere maand die teleurstelling trug we hadden het zogoed als opgegeven tot wa bleek?? ik was zwanger!! mijn pil lag al klaar onder mijn kussen dus we hadden het ook niet meer verwacht maar we zijn er zo blij mee!! 4 de kindje 4 de keizersnee de gynaecoloog zei dat dit geen enkel probleem voor mij zou worden maar toch blijft de schrik ENORM!! maar bon eerst genieten van de mooie(misselijke) maandjes en daarna effe tanden bijten :-) zo blij!!! de andere kindjes weten nog van niets we zouden graag wachten tot ik 3 maandjes ben(voor de zekerheid vermits ik al 2 miskramen achter de rug heb eentje op 5 maand de ander op 9 weken) maar we zijn positief en we kijken er zo naar uit naar ons 4 de wonder :-)

Geheimpje

Geheimpje is geboren op woensdag 27 augustus 2014 en is een een jongen of een meisje.

Over Geheimpje

 
 

kate

kate is geboren op woensdag 25 februari 2009 en is een een meisje.

Over kate

 

mike

mike is geboren op woensdag 25 juli 2007 en is een een jongen.

Foto's van mike

Over mike

 

Laat een berichtje achter voor eraly

eraly
dank je naatje ja het is niet makkelijk he.we zijn volop aan het polsen wat de kindjes het mooist vinden ik had een mooie nieuwe naam maar als we dan verder nadenken dan past het niet zo goed bij de andere namen dus we blijven kiezen tussen vibe en skye moeilijk :-)

Naatje
succes met de volgende naam ;) ik moet misschien ook nog wat aan het denken slaan :P

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan