babynaam - Zwangerschapsforum

eraly - schreef op 20-01 om 13:00
hoi lieve mensen
ik kom toch maar eens effe polsen want ik geraak er nog steeds niet aan uit
weten jullie toevallig een mooie engelstalige meisjesnaam 4 letters en het moet eindigen op een "e" het moet ook goed bij mike kate en june passen
lieve groetjes
18 antwoorden en 43549041x bekeken
hartje - schreef op 20-01 om 19:15
Jade?
hartje - schreef op 20-01 om 19:16
Dane, spreek uit als deene of mave spreek uit als meef..
Zelf vind ik deze namen wel leuk!
eraly - schreef op 21-01 om 09:56
hey hartje de naam jade hadden we al in gedachten maar hoe meer ik het uitspreek hoe meer mijn gedacht toch neen daarop zegt de ander zijn wel mooi maar denk persoonlijk meer voor een jongen. wat is het toch moeilijk he die namen kiezen we hebben ze namen vibe skye en hope ook de naam kace had ik in gedachten maar dat lijkt teveel op ons kate
hartje - schreef op 21-01 om 15:42
Ik vind dane wel heel leuk, en is een echte meiden naam hoor.. Ik ken iemand die zo heet vandaar! Succes met kiezen. Hoe lang moet je nog?
eraly - schreef op 21-01 om 17:11
gelukkig nog heel lang morgen ben ik 9 weekjes dus dan nog 31 weekjes maar in mijn geval omdat het via keizersnee gaat gebeuren nog 29 weekjes
hartje - schreef op 21-01 om 18:13
Oké dat gebeurt altijd met 38 weken?
eraly - schreef op 21-01 om 18:27
ja idd dat doen ze uit voorzorg zodat de baby niet te groot worden.
bij mij wordt het nu heel goed opgevolgd omdat dit mijn 4 de en allerlaatste keizersnee zal worden. het hangt ook wat af van de grote van de kindjes mijn oudste was 49 de tweede was 47 en de jongste haha da ging een grote worden zeiden ze en uiteindelijk kwam ze deruit en was ze een piepklein meisje van 45.5 cm :-)
hartje - schreef op 21-01 om 19:14
Oké, en waarom heb je alleen maar keizersneden en kom je niet bij de tweede kiezen voor natuurlijke bevalling. Wat jammer dat er dan echt een duidelijke grens komt van nu is het genoeg, het kan medisch gezien niet meer!

Succes
eraly - schreef op 21-01 om 19:53
omdat ik 1.5 cm compensatie heb in mijn benen en daardoor zijn mijn bekken te scheef waardoor het kindje er niet door kan. we hadden bij onze eerste nog geprobeerd om het gewoon te proberen maar het ging niet.
pas op sommige mensen kunnen veel meer keizersnedes aan heb al gelezen dat er iemand 7 keizersnedes heeft ondergaan het hangt echt van vrouw tot vrouw af. hoeveel littekenweefsel er nog is en natuurlijk hoe goed je hersteld van de operatie dat zijn allemaal factoren die ervan af hangen.
ja vind het ook heel jammer want had graag zonder epidurale bevallen nu is dat uit den boze haha ik zou nogal pijn hebben anders :-) en ik wou meer kindjes ik wou er zeker 5 hebben en nu lukt dat niet, maar ik bezie het zo ik mag zeer blij zijn met wat ik wel heb sommige vrouwen kunnen hiervan nog maar dromen sommige vrouwen dromen zelfs van nog maar ooit 1 kindje op de wereld te kunnen zetten.
ik ben zeer gezegend met mijn 4 kindjes en ben ook heel dankbaar dat ik ze heb :-)
hartje - schreef op 21-01 om 21:39
Gelukkig, je hebt het mooi omschreven.. Ik ken weinig mensen die in deze tijden nog echt dankbaar zijn, ik ben ook zeer blij met onze kleine dame!
eraly - schreef op 21-01 om 21:54
en het is een pracht van een meid!!! :-)
annemieke (Gast) - schreef op 22-01 om 09:08
wat vind je van de naam teyler
groetjes annemieke
eraly - schreef op 22-01 om 09:13
ook een super mooie naam maar het moet in ons plaatje passen we zoeken een naam met 4 letters zoals de broer en zusjes mike kate en june en zoals je ziet moet het ook eindigen op een "e"
groetjes
annemieke (Gast) - schreef op 22-01 om 09:17
hoi eraly
ach ja nu zie ik het
mooie namen trouwens van je kindjes
groetjes annemieke
eraly - schreef op 22-01 om 09:20
dank je annemieke :-)
annemieke (Gast) - schreef op 22-01 om 09:21
wat vind je van bijvoorbeeld jane uitgesproken op ze engels
groetjes annemieke
eraly - schreef op 22-01 om 09:23
dat had mijn man ook in gedachten maar dat vind ik niks :-)
toch bedankt
zonnetje (Gast) - schreef op 22-01 om 09:36
joze joye
uitspraak joy

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'babynaam' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan