Marlies Marlies Marlies

Hoi! Ik ben Marlies (schuilnaam), ik ben 24 jaar oud.
En ik ben zwanger van mijn eerste kindje, uitgerekend op 18 december 2016.
Onze werknaam is Tijgertje, omdat hij ontzettend druk is in mijn buik.

Hij heeft al twee grote broers als hij geboren wordt; de twee zoontjes van mijn vriend van 5 en 9 jaar oud.

Tijgertje

Tijgertje is geboren op zondag 18 december 2016 en is een een jongen.

Over Tijgertje

 

Laat een berichtje achter voor Marlies

MemmievanS
Met mij gaat het eigenlijk heel goed ben soms nog wel erg moe maar als de kindjes naar school zijn ga ik vaak nog even een half uurtje slapen. Ik kon jou niet toevoegen op facebook kun jij mij toevoegen? Dan kan ik ook bij de facebookgroep :) ja 31 december ben ik nu uitgerekend nog net in 2016 ;) spannende tijd met al die feestdagen enzo ben benieuwd wanneer ons kindje komt. Jullie baby is ook zo druk? Die van mij ook was ontzettend aan het koprollen bij de echo hihi

MemmievanS
Hey Marlies! Ik blijk toch eerder uitgerekend te zijn! Ben 31 december uitgerekend nu. Wij kregen ook een erg druk kindje op de echo te zien hihi. We hebben zelfs bewogen foto's omdat de baby niet stil bleef liggen. Zo leuk! Hoe voel je je nu? Groetjes carlijn

MemmievanS
Bouw jij als gastouder uren op dan? Bij ons ben je als gastouder freelancer dus heb je via de normale weg geen recht op een uitkering tijdens je verlof maar er is een nieuw iets de zez uitkering heet dat geloof ik dan krijg je wel een kleine uitkering tijdens je verlof. Zal me daar even in verdiepen ;) ik mag maandag weer voor een echo ben benieuwd of ons kindje ook zo beweeglijk is. Bij de 1e echo bewoog ie al een beetje toen was ik 8 weken dus ben benieuwd!

MemmievanS
Ja heb al een echo gehad met 8 weken :) kon bij mij uitwendig en er was een mooi kloppend hartje te zien :) 20 juni mag ik voor mn 2e echo. Mijn gastouderbureau weet het wel al. De ouders ook. Ik ben gelukkig niet meer misselijk voel wel steeds mn baarmoeder oprekken. Heb jij dat ook?

MemmievanS
Hey zou je al een berichtje doen of alles nog wel goed ging ;) ik ben ook erg moe mn misselijkheid neemt eindelijk af. Ik slaap vaak ook als de kindjes naar school zijn dan kan ik even bijkomen. Ik moet ook steeds rond half 5 naar het toilet en dan kan ik nooit weer in slaap komen. Mn man zn wekker gaat om 5 uur dus als ik dan wel in slaap val ben ik dan alsnog wakker. Ik neem nu ook geen nieuwe kindjes meer aan. Heb wel alle ouders al verteld dat ik zwanger ben. Als het dan wel fout gaat dan weten ze ook waarom ik misschien een paar dagen niet kan oppassen. Maar ik ga ervanuit dat alles goed gaat. Heb helemaal zin in ons nieuwe huis! Wij laten geen test doen, wij zitten niet in de risicogroep en ik zou het ook nooit weg laten halen als het wel het syndroom van down zou hebben. Ik hoop dat ik me snel weer wat fitter voel :)

MemmievanS
Ik heb inderdaad ook flink last van vermoeidheid. Hadden de kindjes vanmorgen naar school gebracht en ben toen meteen weer op bed gegaan. Heb toen nog ander half uur geslapen. Een cracker eten tegen de misselijkheid helpt mij niet echt. Maar ik heb nu seabands die helpen heel goed. We wonen maar tijdelijk bij m'n ouders we hadden een koophuis en die hebben we verkocht maar voordat we in ons nieuwe huis kunnen hadden we tijdelijk onderdak nodig en dat kon gelukkig bij m'n ouders ;) dus we gaan verhuizen tijdens mijn zwangerschap. We woonden hier net een week en toen kwam ik erachter dat ik zwanger was. Halverwege juli krijgen we de sleutel dus is nog maar eventjes. De kindjes komen trouwens bij mij thuis nu dus ook bij mijn ouders :) en bij jou?

MemmievanS
Dat is wel heel toevallig ik ben ook gastouder ;) we hebben het onze ouders wel al verteld omdat we wegens verhuizing tijdelijk bij mijn ouders in wonen. We hebben het op moederdag verteld en ze waren allemaal zo blij. We wachten de eerste echo even af of die goed is en dan vertellen we het denk ik. Hoe voel je je nu? Gaat het al wat beter met je humeur? Ik bots nu wel wat meer met m'n moeder door de hormonen. En ik heb veel last van overgeven. Daardoor ook weer spierpijn in m'n buik. Dus voel me momenteel niet super fijn.

MemmievanS
Ik voel me eindelijk weer wat beter heb 3 dagen niets anders gedaan dan overgeven. Was dus helemaal kapot, viel zelfs bijna flauw bij school om m'n oppaskindjes op te halen. Maar is nu weer over. Nee we hebben het nog niet verteld, hij is nu 7 en hij komt om de week een weekend bij ons dus jij heeft ook nog niets door. En ik ben nog maar 6 weken dus wil ook niet dat als het wel mis gaat dat we hem dat dan ook moeten vertellen. Hoe oud zijn jouw stiefzoontjes? Groetjes!

MemmievanS
Hey marlies, gefeliciteerd met je zwangerschap! Wel heel toevallig dat we zo in het zelfde schuitje zitten leuk hoor! Ik zie eigenlijk ook nooit iemand die net zo oud is als mij en ook bonusmoeder en zwanger is. Lijkt me leuk om te kletsen :) hoe voel jij je?

*
Wouw wat leuk gefeliciteerd hoe,wat , waar wanneer ;) 19-04-2016 ❤️❤️❤️❤️❤️

nicole 1979
Gefeliciteerd meissie super leuk voor je

nicole 1979
Hè meis ben je zwanger? ???

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan