Loes loes loes

33 jaar, na 3,5 jaar nu in verwachting!!!! 17 mei 2017 is de uitgerekende datum.

1 miskraam in augustus 2015 wat een mola zwangerschap is geweest, ik was 8 weken zwanger. Daardoor mochten we een half jaar hoe dan ook niet zwanger worden ivm de risico's.


Overigens hebben we na 1 jaar alle standaard onderzoeken gehad en daaruit bleek met ons beide niets aan de hand. Na 2 jaar val je dan in de categorie 'onverklaarbaar niet zwanger'. We hebben er bewust voor gekozen om niet voor IUI te gaan en vertrouwen te houden dat het goed komt.

Laat een berichtje achter voor loes

Jolien
Hoi Loes ik was pas 9.5 weken zwanger en ontdekte dat ik een volledige mola had waardes 114.000 na de courretage 9.000u en nu 3de keer 1000. Hoe was dat bij jouw? Heb je chemo moeten hebben of?.. Grtjs

nana
Hoi loes, ik zie dat je zwanger bent, klopt dat? Wat een goed nieuws!!! Heb ke behandeling gehad? Ionen helaas niet zwanger met iui. We zijn gestart met ivf. Ik hoop dat dit werkt voor ins. Voor jou ben ik erg blij!

nana
Hey loes hoe gaat het met je? ben je al met clomid begonnen? Ik heb net iui achter de rug. Helaas niet gelukt. Nu even uitzoeken of we verder willen. Manlief heeft het te zwaar.

nana
ik zit in het gezellige MMM groepje deel 4. Je kunt het op mijn profiel vinden onderin :) kom gezellig meekletsen. Begin je alleen met clomid? Wat is de reden dat jullie niet direct met iui beginnen. Ik moet alleen morgen nog clomid slikken, daarna eimeting en over paar dagen pregnyl en iui! Vind het erg spannend.

nana
Hoi Loes, hoe is het met je? Zijn jullie weer langzaam begonnen met zwanger worden? Ik ben deze maand begonnen met iui en clomid. Succes verder.

loes
Hey Nana, ik ga deze maand met chlomid beginnen en wellicht daarna toch met IUI! Ben jij inmiddels al gestart? En in welk topic zit je?

nana
Ik schrijf in een topic met heel gezellige meiden. Je bent daar vanharte welkom.

nana
Hoi Loes! Heb je berichtje gelezen. Dank je wel daarvoor. Jii bent alweer 3,5 jaar bezig?! Jeetje wat een tijd. Ook jij hebt het nodige voor kiezen gehad. hoe lang ga je nog zelf proberen? Betekent nu dat je wel zwanger kunt worden, omdat je een keer molazwangerschap hebt doorgemaakt? ik zit niet tegen iui zelf op, maar meer tegen de hoop die ik dan heb en om vervolgens weer teleurgesteld te worden. Ben bang om 6 mislukte iui's mee te maken... Wat dan? maar ergens ben ik ook erg blij dat er eindelikk wat word gedaan. En lees ook wel vaak dat iui wel kan werken bij onverklaarbaar verminderd vruchtbaarheid. Dat geeft me weer hoop.

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan