Good vibes only Good vibes only Good vibes only

In 2015 zegde ik mijn baan op om ruim 3 maanden door Centraal Amerika te reizen met mijn man. Onderweg stopte ik met de pil en na thuiskomst was ik direct zwanger.
Januari 2016 is met een spoedkeizersnede bij 42 weken onze mooie dochter geboren.

Nog net geen half jaar later begon onze wens voor een 2e kindje, vanaf juli 2016 vrijen we niet meer veilig. Maar borstvoeding bleek hier ongewild een hele goede anticonceptie... het duurde heel lang totdat er weer iets van een cyclus op gang kwam. Zwanger worden ging vervolgens best snel, ze blijven alleen niet plakken. In mei 2017 heb ik een spontane miskraam gehad bij 4 weken en in augustus 2017 een missed abortion van een tweeling bij 10 weken.

In maart 2018 bleek ik opnieuw zwanger. Helaas liep ook deze zwangerschap uit op een miskraam bij 6+3 weken.
Eind april, na 2 weken onzekerheid met wisselend positieve en negatieve testen, werd ik ingesteld. Een miskraam of biochemische zwangerschap? Ik heb er nooit een antwoord op gekregen...


Eind juli hadden we weer 2 streepjes. Ik slikte immiddels Ascal (bloedverdunners) en bleef onder begeleiding van de gynaecoloog in het ziekenhuis ivm een bloedstollingsafwijking. Bij 10 weken ben ik totaal onverwachts na meerdere goede echo's ook dit kindje verloren.

Na een maandje pauze ben ik nu direct weer zwanger en eind juli 2019 uitgerekend. Naast Ascal slikte ik de eerste 12 weken een lage dosis Prednison, een probeersel van de gyn.

29 juli 2019 is onze dochter geboren met een keizersnede bij 40 weken en een dag. Het was een lange weg, maar met een prachtige uitkomst!

Laat een berichtje achter voor Good vibes only

Bibi
Hee Linda. Ik zie nu pas je berichtje. Lief dat je het vraagt. Ik ben in januari bevallen van een prachtige gezonde dochter. Ik ben helemaal verliefd op haar en we genieten volop van haar. Wat fijn om te zien dat jij ook zwanger ben en ook al bijna op de helft!!! Zag dat je morgen de 20 weken echo hebt, super spannend! Gaat verder alles goed met je??

nicoletjuh89
Zag je berichtje nu pas linda! Hopelijk zijn de kwaaltjes snel over! Met jelle gaat het goed drinkt goed slaapt goed, hebben heen klagen!

nicoletjuh89
Dank je wel lieve linda! Hoe voel jij je?

Krummeltie84
Lieve Linda, je kent me helemaal niet maar volgde toch jullie forum altijd trouw. Ik kom zelf van het maart forum. Ik las je bericht... ik leefde al zo met je mee. Maar hier schrok ik toch echt van. Heel veel sterkte wijfie! Er wordt aan jullie gedacht. Ook al zijn we wereld vreemd. Bepaalde emoties kan je ook met vreemden delen. Liefs

*Lotus*
Linda heel veel sterkte met het grote verlies :( ik denk aan je meis <3 10-09-2018

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan