Anastasia anastasia anastasia

Mijn naam is Anastasia (26) Wij zijn na allerlei onderzoeken in Nederland onbegrepen verminderd vruchtbaar verklaard.. Na 3x IUI en een jaar pauze zijn we uitgeweken naar Vivaneo in Dusseldorf. Daar wel een vermoedelijke oorzaak gevonden. Op hun advies gaan we starten met IVF. Eindelijk krijgen we hulp Vol goeie moed ertegenaan!


Onze 1e IVF is goed verlopen! Stimulatie met puregon en uiteindelijk van de 25 follikels 14 eicellen gevonden, waarvan helaas maar 7 bevrucht..
Verse terugplaatsing helaas mislukt.. Nu 1 maand rust..

Helaas 1 embryo het ontdooien niet gered.. Nu in afwachting van onze 2e terugplaatsing.. Een mooi 5 daags embryo van topkwaliteit.. Zou dit dan ons wondertje zijn?

Na de 4e terugplaatsing van een mooi, sterk 5 daags embryo.. zijn wij ZWANGER!!!!!!!!!!

Wij verwachten een dochtertje

 

Laat een berichtje achter voor anastasia

Nancy
Hai lieve meid, Dank je wel voor je berichtje. Zoals je misschien al hebt gelezen gaat het niet zo goed met me. Wederom een bbz gehad. Ik ben 2,5 week geleden geopereerd en mijn linker eileider en een stukje van mijn baarmoeder zijn verwijderd. Ik ben zo ontzettend verdrietig:-( Hoe gaat het met jou? Hoe voel je je?

Nancy
Lieve Anastasia, Wat goed om te horen dat je je zo goed voelt. En wat ontzettend spannend, dat jullie 19 aug te horen krijgen of jullie een meisje of jongen mogen krijgen. Met mij gaat het gelukkig ook weer echt de goede kant op. Ik kijk positief uit naar de nieuwe poging, die er hopelijk binnenkort aan zit te komen. Liefs van mij

Nancy
Hai meid, hoe gaat het met je? Voel je je goed?

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan