Jojo1993 Jojo1993 Jojo1993

Hey dames.

In maart zijn mijn man en ik bezig om zwanger te raken.

Vorige maand zou ik op 23 juli ongesteld moeten worden, en heb bloedverlies gekregen op 22 juli, maar het was erg weinig met wat roze afscheiding en duurde 1 dag, ( dus hoopte dat het om een innestellingsbloeding ging maar helaas..

Nu hebben mijn man en ik op 5 augustus (eisprong) geklust, aantal dagen later kreeg ik ineens aderen op mijn tepelhof. Een week later kreeg ik vrijwel hevige buikpijn. 15 augustus kreeg ik later op de avond pijn in mijn baarmoeder (andere buikpijn als ik ongesteld moet worden) volgende dag erna bloedverlies het was een beetje met roze afscheiding en duurde maar tot zaterdag..
Meestal duurt mijn menstruatie 5 dagen.

( ik zou gister 18 augustus ongesteld moeten worden)

Is het dan toch een menstruatie? Of toch een innestellingsbloeding?

Zou graag jullie mening willen weten

Laat een berichtje achter voor Jojo1993

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan