Innestellingsbloeding of toch menstruatie? - Zwanger worden forum

Jojo1993 - schreef op 19-08 om 18:26
Hey dames,

Even een vraag, 
Ik moet 18 augustus ongesteld worden, 
5 augustus ( eisprong) hebben mijn man en ik geklust, aantal dagen later kreeg ik zichtbare aderen op mijn tepelhof en op mijn benen. 
Een week later kreeg ik ineens best hevige buikpijn, 3 dagen later kreeg ik in de avond pijn in mijn baarmoeder ( het is een andere buikpijn als je ongesteld moet worden) volgende dag kreeg ik bloedverlies, het was niet veel beetje met stolses en roze afscheiding. En duurde maar 2 dagen..  
( vandaag getest maar is negatief)
Is het dan toch een gewone menstruatie? 
Of gaat het om een innestellingsbloeding? 

Zou graag jullie mening willen weten 
1 antwoord en 22561493x bekeken
Mila (Gast) - schreef op 20-08 om 07:41
Hoi Jojo, als 5 augustus je ei was, moet je ongeveer nu wel ongesteld worden. De bloeding vorige week kan een innesteling (mislukt?) geweest zijn, maar was het veel? Als je test 14 dagen na je ei negatief is, denk ik dat je niet zwanger bent. Of je maakt heel traag hgc aan. Die tepels hoor je wel vaak! Hoe is je afscheiding en humeur? Voel ja andere dingen nu als normaal rond je nod? Zal toch voor je duimen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestellingsbloeding of toch menstruatie?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan